ACTIVITATS, QUE FEM?


Les nostres activitats bàsicament, entre altres, es basen principalment en:

TROBADES DE GRUPS I ESDEVENIMENTS

Participem molt assíduament en esdeveniments medievals i trobades de grups de recreació en què recreem la vida medieval dins d'un campament a part de moltes més activitats relacionades.
Per això portem els nostres pavellons, botigues, mobiliari, estris, etc.

EXPOSICIONS MEDIEVALS

Fem diverses exposicions, sobre vestuari, armament, objectes varis, etc. tots ells de caire medieval on expliquem i atenem totes les preguntes que el públic ens faci sobre el que estem exposant.

MERCATS MEDIEVALS

Participem en mercats i festes medievals al llarg de la geografia espanyola donant a conèixer l'arquería medieval, fent exhibicions de tir, desfilades, etc.

Què oferim

Durant l'horari del mercat, mentre uns arquers practiquen el tir a les dianes, un altre grup desfila pel poble per comunicar a la gent la proximitat del torneig (a una hora establerta).
La nostra activitat es desglossa en tres apartats:

Desfilada i torneig medieval.
(Espectacle i proves).

Sentir-se arquer medieval.
(El públic que ho desitgi podrà tirar amb arc, amb la supervisió dels monitors de tir, i podrà sentir-se arquer medieval per uns instants).

Taller de construcció.
(com es fa una fletxa, tipus d'arcs, etc. per a tot el públic que vulgui aprendre o conèixer alguna cosa més sobre aquest tema).Que necessitem

· L'Organització de l'esdeveniment haurà de facilitar un lloc en condicions per a la pràctica del torneig, amb mesures mínimes de 10 X 20 metres,
(A més espai millor per a la pràctica del tir). Per descomptat, aquest espai, ha de tenir unes mesures de seguretat.

· L'Organització facilitarà per al camp de tir, 40 bales de palla per poder construir un mur de protecció, una taula amb cadires i un punt de corrent elèctric.I a tot això, que aportem nosaltres?

- Nosaltres aportem la decoració de la nostra zona de tir, així com el material necessari per efectuar la pràctica del tir amb arc.


- Portem també diferents tipus d'arcs i fletxes.

- Fem exhibicions de tir amb arc, explicant com era la vida de l'arquer medieval.

- Realitzem tirades públiques en les quals, les persones que ho desitgin, podran experimentar i gaudir de la sensació de tirar algunes fletxes sota la direcció dels monitors, obtenint el seu bateig medieval com arquer.

- Expliquem com vestien i s'armaven els cavallers de l'Edat Mitjana.

- El nostre horari de treball és pràcticament tot el dia, ja que mentre es gaudeix del tir amb arc, el públic pot mantenir un primer contacte amb espases, cascs, cotes de malla, escuts, etc. i veure algun dels nostres entrenaments de lluita amb espasa.

- Portem els nostres estendards i banderes quedant a la vostra disposició per si cal fer algun desfilada o acompanyament.