dimecres, 2 de juliol de 2014

CASP 2014: CELEBRACIÓ DEL COMPROMÍS

27, 28 I 29 DE JUNY DE 2014

Sempre es satisfactori per nosaltres anar a Casp per lo bé que sempre ens han tractat, pels molts amics que hi tenim allí i per lo bé que ens ho passem sempre que hi anem.

Així doncs no podíem faltar en una noca edició del Compromís de Casp, que ja en portem moltes a les nostres espatlles, i per això en una trobada combinada amb els companys de A.C.H.A. tornàrem a fer-nos presents en aquest emblemàtic esdeveniment.

Una vegada a Casp i retrobats amb els companys vam començar a gaudir dels actes previstos. L'acte principal es sens dubte el del Compromis de Casp que fou realitzat el 1412 per escollir succesor a la corona reial i que es el centre de tot.

Però al voltant d'ell es fan nombroses coses com a diferents teatres al carrer, jocs per la canalla, concerts, mercat medieval, exposicions, visites guiades, mostres gastronòmiques, etc,

I el que ens agrada a nosaltres, el torneig de tir amb arc que es celebrà el dissabte per la tarda amb nombrosos participants i una gran quantitat de públic i que fou guanyat per un membre de ARCOFLIS davant de dos tiradors locals.Seguidament es feu una exhibició de lluita amb espases i dansa a càrrec dels amics de "Lobos Negros" que van oferir un bon espectacle.

I com es normal el diumenge desprès de acomiadar-nos de tothom tornarem a casa esperant ja una nova edició


Mes fotos de l'esdeveniment a: