MERCATS MEDIEVALS


Participem en mercats i festes medievals al llarg de la geografia espanyola donant a conèixer l'arqueria i el món medieval, fent exhibicions de tir amb arc, desfilades, muntant campaments, exposicions, etc.

Què oferim

A petició de l'organització de l'esdeveniment podem efectuar les següents activitats (sempre amb comanda prèvia):

- Tir amb arc medieval
Espectacle, proves i exhibició de tir amb arc medieval.- Sentir-se arquer medieval.
Realitzem tirades públiques en les quals les persones del públic, petits i grans, que ho desitgin, podran experimentar i gaudir de la sensació de tirar algunes fletxes sota la direcció i supervisió dels monitors de tir amb arc, obtenint el seu bateig com arquer i sentir-se arquers medievals per uns instants.- Petita exposició d'armament i altres
Realitzem petites exposicions d'armament, vestuari, etc. referides a determinats segles de l'època medieval amb explicacions didàctiques de tot el que el públic vulgui preguntar o li resulti interessant.

 


- Vestir al cavaller
Demostració didàctica sobre vestuari, estris, complements i armament que feia servir un cavaller, un arquer, un noble, un plebeu, etc., al vestir-se, explicant de cadascuna de les peces el seu nom, la seva utilitat, etc., utilitzant la vestimenta de l'època medieval de diferents segles- Desfilada de tropes
Desfilada de tropes pels carrers de la localitat- Taller de construcció.
Tallers demostratius com es fa una cota de malla, una fletxa, tipus d'arcs, etc. per a tot el públic que vulgui aprendre o conèixer alguna cosa més sobre aquest tema.


- Campament medieval
Muntatge d'un campament medieval amb els seus pavellons i tendes medievals on fem vida al campament. (Només disponible per a esdeveniments superiors a 2 dies, per la resta consultar)
Que necessitem

· L'Organització de l'esdeveniment haurà de facilitar un lloc en condicions per a la pràctica del torneig, amb mesures mínimes de 10 X 20 metres,
(A més espai millor per a la pràctica del tir). Per descomptat, aquest espai, ha de tenir unes mesures de seguretat.

· L'Organització facilitarà per al camp de tir, 40 bales de palla per poder construir un mur de protecció, una taula amb cadires i un punt de corrent elèctric.I a tot això, que aportem nosaltres?


- Nosaltres aportem la decoració de la nostra zona de tir o campament, així com el material necessari per efectuar la pràctica del tir amb arc.

- Portem també diferents tipus d'arcs i fletxes.

- Tot el material per a fer les exposicions

- Portem els nostres estendards i banderes.

El nostre horari de treball és pràcticament tot el dia, ja que mentre es gaudeix del tir amb arc, el públic pot mantenir un primer contacte amb espases, cascs, cotes de malla, escuts, etc. de l'exposició, gaudir de com es vestia un cavaller o veure algun dels nostres entrenaments de lluita amb espasa.Per a més informació contactar amb nosaltres a: arcoflis@gmail.com