QUE HEM FET?Les nostres fletxes, en els diferents esdeveniments en què hem participat, han solcat els cels de localitats tan emblemàtiques com:


Albacete: Almansa   Alicante: Albatera   Barcelona: Bagà - Barcelona - Begues - Cardona - Castellet i La Gornal - La Múnia - Manresa - Montcada i Reixac - Olèrdola - Olivella - Sabadell - Sant Cugat del Vallès - Sant Feliu de Llobregat - Sant Jaume Sesoliveres - Sant Pere de Ribes - Sant Martí Sarroca - Sentmenat - Vall-llobera - Vic - Vilafranca del Penedès   Bilbao: Getxo   Castellón: L'Alcorà   Girona: Besalú - Hostalric - Pardines - Peratallada - Ripoll - Sant Joan de les Abadesses   Huesca: Artasona - Ibieca - Montañana - Monzón - Quicena  La Rioja: Briones   Lleida: Almenar - Barbens - Ciutadilla - Guimerà - Guissona - Montsonís   Madrid: Madrid   Mallorca: Capdepera   Murcia: Los Alcázares   Salamanca: Salamanca   Segovia: Maderuelo   Soria: Burgo de Osma   Tarragona: Calafell - El Montmell - L'Espluga de Francolí - La Selva del Camp - Montblanc - Poblet - Querol - Roda de Barà - Rodonyà - Santa Oliva - Salou - Santes Creus - Tarragona   Teruel: Alcañiz - Peracense - Teruel   Toledo: Oropesa   Zaragoza: Alfajarín - Anento - Calatayud - Caspe - Daroca - Luna - Maria de Huerva - Moyuela - Novallas - Pina de Ebro - Sos del Rey Católico - Zaragoza ...


i ens sentim especialment orgullosos de: 

 - Crear, co-organitzar i potenciar la Trobada Medieval a la població de Ciutadilla (Lleida) des de la seva creació l'any 2003 fins a la seva 5a edició el 2007 i de seguir participant activament en posteriors edicions amb una participació d'uns 300 recreacionistas vinguts de tot l'estat espanyol.

- Crear i co-organitzar la 1a Ofrena Floral de Grups de Reconstrucció Històrica de la Corona d'Aragó a la tomba del rei Jaume I el Conqueridor al Monestir de Poblet l'any 2007 amb una participació de més de 250 recreacionistas de Calalunya i Aragó.

- Crear, co-organitzar i potenciar la Trobada Medieval al Monestir de Santes Creus (Tarragona) l'any de la seva creació 2007 i participant activament en posteriors edicions. Participació de 300 recreacionistas vinguts de tot l'estat espanyol.

- Crear, organitzar i potenciar des de 2009 les Jornades Medievals a Vilafranca del Penedès (Barcelona) a favor de la Fundació de La Marató de TV3 ajudant-los en la seva recaptació de fons per a la lluita i investigació de diferents malalties. Participació de grups recreacionistas de tot l'estat espanyol.

- Crear, organitzar i potenciar des de 2012 les Exèquies Reials de Pere el Gran a Vilafranca del Penedès (Barcelona) , recreació històrica sobre la mort del monarca. Participació de grups recreacionistes de tot l'estat espanyol.

- Crear en el 2014 l'exposició medieval VESTIR-SE EN TEMPS DE PERE EL GRAN a Vilafranca del Penedès (Barcelona) , una exposició de vestuari, armament i objectes sobre el segle XIII, època de Pere el Gran.

- Crear en el 2015 l'exposició medieval EL GUERRER MEDIEVAL a Vilafranca del Penedès (Barcelona) , una exposició sobre armament i vestuari militar medieval dels segles XII, XIII, XIV i XV.

- Crear en el 2016 l'exposició medieval EL CAMPAMENT MEDIEVAL a Vilafranca del Penedès (Barcelona) , una exposició sobre la vida en campament militar, armament i vestuari medieval dels segles XIII i XIV amb la visita d'escoles.

- Crear en el 2017 l'exposició medieval L'ARQUER MEDIEVAL a Vilafranca del Penedès (Barcelona) , una exposició sobre el col.lectiu dels arquers a l'Edat Mitjana, com eren, que feien, la seva vida en campament militar, armament i vestuari dels segles XII, XIII i XIV.

- Crear en el 2018 l'exposició medieval UN TOMB PEL SEGLE XIII a Vilafranca del Penedès (Barcelona) , una exposició sobre la vida, costums, vestuari, armament i estris del segle XIII.

- Crear en el 2019 l'exposició medieval NOBLES I PLEBEUS A L'ANTIGA CORONA D'ARAGÓ a Vilafranca del Penedès (Barcelona) , una exposició sobre les classes socials de la noblesa i els plebeus a l'època medieval....i encara ens queda molt per fer...