ARCOFLIS, QUI SOM?
Arquers i Companyia de la Flor de Lis (ARCOFLIS)" és una associació de recreació històrica, centrada en l'arqueria medieval i la vida en campament medieval en els segles XII, XIII i XIV, èpoques de reis com Jaume I el Conqueridor i Pere III el Gran. 

És una associació de caràcter cultural sense ànim de lucre creada l'any 2.000 a Vilafranca del Penedès

La nostra finalitat és la de donar a conèixer i recrear una època passada, l'Edat Mitjana, sobretot els segles XII, XIII i XIV mitjançant la participació en esdeveniments medievals, mercats medievals, formació de campaments, trobades, exposicions, etc.


Per fer-ho possible recorrem a la documentació històrica tant per la vestimenta com les armes i material de campament (pavellons, estris de menjar, mobiliari, etc.) que utilitzem.

Comptem amb l'ajuda i assessorament d'historiadors i d'altres grups de recreació històrica al llarg de tot l'estat espanyol.

En l'apartat del tir amb arc alguns dels nostres membres tenen el títol de Tècnic de Tir amb arc, entrenadors, instructors i monitors a nivell profesional i tots son arquers federats en la RFETA (Reial Federació Espanyola de Tir amb Arc).

Els nostres membres tenen una àmplia experiència en el món de la recreació històrica havent creant esdeveniments medievals propis i participant àmpliament en altres esdeveniments dins el territori Català i Espanyol.


Però també som una associació solidaria doncs cada any participem molt activament en la recaptació de fons per La Marató de TV3 en la seva lluita per l'estudi i investigació de diverses malalties que ens afecten a tots.