CURSOS DE TIR AMB ARCUna de les nostres activitats principals és el tir amb arc que el practiquem no solament en el mon de la recreació on el donem a coneixer allà on anem si no que també a nivell esportiu i de competició on alguns dels nostres membres tenen una sobrada experiència en competicions de lligues, campionats de Catalunya i campionats d'Espanya.


Alguns dels nostres arquers són també tècnics o entrenadors per la R.F.E.T.A. (Reial Federació Espanyola de Tir amb Arc) i la F.C.T.A. (Federació Catalana de Tir amb Arc) i inscrits al R.O.P.E.C. (Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya) el que ens permet de fer cursos de tir amb arc.

Per això oferim també a tota persona, de qualsevol edat, entitat, centre esportiu o de vacances, col·legi o escola interessada, la realització de cursos de tir amb arc amb dues opcions:


- Curs per obtenir la llicència d'arquer
Curs de tir amb Arc de període curt, específic per a treure's la llicència d'arquer i iniciar-se en el mon del tir amb arc esportiu.

- Curs de Tir amb Arc
Curs de tir amb Arc més llarg en temps, amb una durada aproximadament d'un curs escolar. Molt emprat per a fer extraescolars i per a gent que vol més perfecció i coneixements a l'hora de tirar amb arc).Per a més informació sobre els cursos contacteu amb nosaltres: arcoflis@gmail.com