dimecres, 16 de desembre de 2015

VILAFRANCA DEL PENEDÈS 2015: VII ARCOFLIS AMB LA MARATÓ DE TV3

13 DE DESEMBRE DE 2015

Novament per a nosaltres i com cada any, ja en fa set d'anys, un diumenge de desembre escau en el dia de La Marató, el dia que ens posem a recaptar fons per a la Fundació de La Marató per la investigació de diverses malalties. El l'edició d'aquest any 2015 estava dedicat a la diabetis i l'obesitat i el dia escollit fou el 13 de desembre.

Així doncs per començar la nostra VII ARCOFLIS amb La Marató tornàrem a envair les escalinates del Palau Baltà, a Vilafranca del Penedès, el nostre lloc habitual de celebració d'actes de La Marató per a fer una nova recaptació benèfica.

En un any més mancats de personal, doncs les grips i un trencament d'osos, han fet estralls entre les nostres files, no ens hem rendit davant les adversitats i ARCOFLIS ha tornat a sortir-ne airós, una vegada més, d'aquesta empresa.

Igualment muntarem dues dianes per a fer tir amb arc invitant a

tothom a "Tirar la seva fletxa solidaria", lema que mantenim des de fa uns anys i, com és habitual, el públic es va animar a fer-ho. Petits i grans es posaren sota la direcció dels nostres monitors de tir amb arc per a sentir-se arquer per uns moments mentre eren solidaris en una bona causa


Més fotos de l'esdeveniment a: