EL GRUP ARCOFLISArquers i Companyia de la Flor de Lis (ARCOFLIS)" és una associació de recreació històrica, centrada en l'arqueria medieval i la vida en campament medieval en els segles XII, XIII i XIV, èpoques de reis com Jaume I el Conqueridor i Pere III el Gran. 

És una associació de caràcter cultural sense ànim de lucre creada l'any 2.000 a Vilafranca del Penedès

La nostra finalitat és la de donar a conèixer i recrear una època passada, l'Edat Mitjana, sobretot els segles XII, XIII i XIV mitjançant la participació en esdeveniments medievals, mercats medievals, formació de campaments, trobades, exposicions, etc.


Per fer-ho possible recorrem a la documentació històrica tant per la vestimenta com les armes i material de campament (pavellons, estris de menjar, mobiliari, etc.) que utilitzem.

Comptem amb l'ajuda i assessorament d'historiadors i d'altres grups de recreació històrica al llarg de tot l'estat espanyol.

En l'apartat de arqueria nostres membres són instructors i arquers federats en la RFETA (Reial Federació Espanyola de Tir amb Arc).

Els nostres membres tenen una àmplia experiència en el món de la recreació històrica havent creant esdeveniments medievals i participat àmpliament dins el territori Català i Espanyol.