dimecres, 4 de desembre de 2013

L'ALCORÀ 2013

- 29, 30 DE NOVEMBRE I 1 DE DESEMBRE DE 2013 -

Una sortida més, en aquest cas a la província de Castelló, concretament a la bonica població de L'Alcorà, localitat on hi participàvem per primera vegada.

Vam ser convidats pels amfitrions de l'esdeveniment que no eren altres que els Cavallers de Urrea i Dames de Alcalatén. grup medieval de la veïna Castelló que poc a poc es va fent presents en tots els esdeveniments medievals arreu de la península.

Com es normal ens vam trobar amb tots els antics companys d'anys de recreació i noves amistats que sorgiren dins el campaments a qui esperem, com no, de retrobar en propers esdeveniments.

Vam passar el dia al campament medieval on hi habia multitut de pavellons y tendes medievals i com a activitats durant tots els dies vam fer desfilades, visitar el mercat, veure diferesnts actes, participar en dues batalles i com sempre fer tir amb arc.

Per el tema dels menjars es va muntar una enorme carpa on férem tots els àpats juntament amb els altres grups i pel tema de dormir ens habilitaren una cambra molt prop del campament on hi estiguérem molt bé

Dir també que l'organització Cavallers de Urrea i Dames de Alcalatén van estar en tot moment a l'alçada de l'esdeveniment que van proposar i amb nosaltres agrair-los en tot moment el bon tracte i la disponibilitat que van tenir doncs ens van solucionar tot el que vam necessitar.


Mes fotos de l'esdeveniment a: