dimecres, 18 de desembre de 2013

VILAFRANCA DEL PENEDÈS 2013: V ARCOFLIS AMB LA MARATÓ DE TV3

- 14 DE DESEMBRE DE 2013 -

Una vegada més i fidels amb la nostra cita amb La Marató de TV3 ens aplegarem de nou a Vilafranca del Penedès per ajudar a recaptar fons per les malalties neurodegeneratives a les que estava dedicada l'edició d'aquest any.

Sobre les escales del Palau Baltà muntarem la nostra zona medieval.

La major part de l'escenari estava dedicat al tir amb arc motiu per el qual vam situar dues dianes i preparar un parell d'arcs per que tothom pogués estrenar-se i sentir-se per un dia arquer medieval.

En un altre racó del mateix hi vam situar l'exposició de vestuari i armament on es podia veure i tocar el vestuari de cavallers i dames propis del segle XIII i una bona part d'armament que s'utilitzava en una batalla. S'hi podien trobar espases, destrals, cascs, dagues, escuts, cotes de malla, arcs, fletxes, etc.
Durant tot el dia va anant passant públic per la nostra zona, els petits desitjosos de tirar amb arc, posar-se algun casc o subjectar en les mans lo pesada que es una lloriga de cota de malla. Però no solament la gent més menuda tenia aquest desig si no que també els més grans gaudien prou del mateix i de les explicacions i respostes a les seves preguntes sobre el que estaven veien i tocant,Més fotos de l'esdeveniment a: