dimecres, 2 de desembre de 2015

L'ALCORÀ 2015

27, 28 I 29 DE NOVEMBRE DE 2015

De nou fou anunciada per arreu una nova edició de l'esdeveniment medieval que es realitza a la població castellonenca de L'Alcorà i que organitza el grup de recreació medieval Cavallers d'Urrea. Unes jornades medievals que amb el nom de Al-Qura 1233 arriben ja a la seva cinquena edició consolidant-se ja com un esdeveniment fix dins el panorama de la recreació històrica medieval d'aquest país.

Davant aquesta invitació que no podíem refusar ARCOFLIS envia a tal efecte una petita representació del grup, doncs lesions, malalties i feina van ocasionar que no hi poguéssim anar tots com ens hagués agradat. Per optimitzar recursos ens ajuntarem de nou amb els companys de A.C.H.A. ja vells coneguts de tots els que seguiu aquestes publicacions de fa temps.

En el programa d'actes d'aquest any moltes activitats, com ja és habitual en aquests tipus d'esdeveniments en els que hi ha moltes coses per a fer però poc temps per a fer-les. La primera activitat a fer sol ser sempre el muntatge del campament medieval on cada grup de recreació munta la seva part del campament amb els seus pavellons, tendes i estris.

Envoltant el campament o prop d'ell es fan altres activitats com desfilades, tallers, vida al campament, petites exhibicions i exposició d'armament, música, dansa, jocs i el plat fort que acaba sent sempre la batalla medieval per l'espectacularitat de tanta gent com hi participa.

Un any més donar les gracies de nou a Cavallers d'Urrea per l'immillorable tracte que sempre ens dispensa en cada esdeveniment que organitza.Més fotos de l'esdeveniment a: