26 de setembre 2022

SANT FELIU DE LLOBREGAT 2022 - XI SANCTI FELICIS

 28 D'AGOST DE 2022

Desprès d'uns anys de pandemia ha tornat a Sant Feliu de Llobregat una nova edició de la Sancti Felicis, que ve a representar i rememorar la primera vegada de la població fou mencionada o apareix en els escrits. En aquesta onzena edició, com no podia ser d'altra maners, també hi vam ser presents.

Tot i que aquesta vegada no vam lluir les nostres habituals vestimentes medievals, si que vam portar de nou els nostres arcs i fletxes per a que gaudis tot el personal.

L'esdeveniment és fa cada any el mateix dia, el 28 d'agost, dia en que va aparèixer el primer escrit fent referencia a la població de Sant Feliu en l'any 1002 i en els jardins del Palau Falguera es celebra una jornada medieval organitzada per Calaix de Sastre, un grup de teatre de la localitat.

En aquest entorn durant tot el dia es poden trobar parades artesanes, música, jocs, malabars, màgia i actuacions teatrals juntament amb l'activitat de tir amb arc que nosaltres com a ARCOFLIS (Arquers i Companyia de la Flor de Lis) aportem a la jornada. En ella obrim la nostra zona a tothom, petits i grans, que vulguin tirar unes fletxes fent la iniciació d'alguns i recordant d'altres quan van tirar en anteriors edicions sota l'assessorament dels nostres monitors.

 

Una gran jornada per a gaudir en familia


Més fotos de l'esdeveniment a: